Nyheder

APM Terminals (en del af Maersk koncernen) vælger en Hyster Reachstacker!

ProTruck har netop gennemført en prestigefuld leverance af to store Hyster heavy-duty reachstackere til APM Terminals A/S, som er Maersk koncernens terminalvirksomhed på Aarhus Havn.
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

APM Terminals indgår sammen med Maersk Line, DAMCO, Svitzer og Maersk Container Industry i den strategiske forretningsenhed, som hedder Maersk Transport and Logistics. Virksomheden er en markedsførende global spiller på shipping- og terminalmarkedet, som ejer og driver havne, terminaler og skibe og udfører logistikopgaver stort set overalt på kloden.

Fabriksnye reachstackere

Netop APM gruppens fokus på rationelt indkøb og drift af virksomhedens kørende materiel, førte til aftalen med ProTruck omkring levering af en fabriksny flåde af Hyster reachstackere. Efter over 30 års samhandel med en svensk leverandør af container-maskiner lykkedes det i efteråret 2018 for ProTruck at sælge de første to store Hyster maskiner til APM Terminals A/S i Aarhus.

Handelen kom i stand efter lange forhandlinger, både med APM i Aarhus og med APM’s centrale indkøbsafdeling.

Reachstackere med lave driftsomkostninger

Hyster har som erklæret mål at være førende i såkaldt ”total cost of ownership” og netop dette DNA var afgørende for APM’s valg af ProTruck som leverandør af nye Hyster maskiner. APM er i global sammenhæng en stor kunde hos Hyster, og de driftsøkonomiske parametre på koncernens øvrige Hyster maskiner rundt om i verden var med til at anbefale Hyster som det rigtige valg – også i Danmark.
De nye Hyster maskiner blev leveret på ProTruck’s egen sværlast-trækker og blokvogn og overdraget til kunden af vores egne chauffører.
Salgsdirektør Réne Bertelsen udtaler at kombinationen af høj kvalitet og lave driftsomkostninger var blandt de afgørende årsager til, at ProTruck A/S fik håndslag på handelen.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.