Nyheder

70 år gammel Hyster truck udstilles i ProTruck’s showroom

ProTruck fik for nogle år siden mulighed for at købe en Hyster H150 diesel, en 7 tons diesel gaffeltruck som i 1947 var importeret direkte fra USA til Sverige i efterkrigsårene....
Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

ProTruck fik for nogle år siden mulighed for at købe en Hyster H150 diesel, en 7 tons diesel gaffeltruck som i 1947 var importeret direkte fra USA til Sverige i efterkrigsårene.
Vi købte maskinen direkte fra den svenske ejer, som havde ejet maskinen siden 1947.
De sidste 30 år havde maskinen ikke været startet, men havde stået opmagasineret i en maskinhal. Efter at have fået frisk olie og et nyt batteri kunne maskinen startes og køres uden problemer og den kunne således selv køre ind på værkstedet.

ProTruck købte maskinen og besluttede at den skulle renoveres og udstilles, når der engang var tid til projektet. Det betyder, at maskinen nu er klargjort og renoveret både teknisk og optisk – og med fuld respekt for, at maskinen skulle forblive helt original.

Det faktum, at maskinen stadig er fuldt fungerende efter 70 år, illustrerer meget godt nogle af de vigtige egenskaber, som en Hyster truck altid har haft og altid vil have:
Nemlig stabilitet, robusthed og driftsøkonomi som ingen anden truck på markedet.

Vi er stolte over at kunne fremvise og udstille denne legendariske gaffeltruck som branchens sande pionér – Hyster Company – der producerede kvalitets gaffeltruck længe inden konkurrenterne.

Kik forbi vores showroom på Jernaldervej 65 i Odder, hvis du vil se hele båndbredden af produkter fra 1–52 tons gaffeltruck – og selvfølgelig opleve den 70 år gamle Hyster H150 truck.

Skriv søgeord og tryk Enter for at søge

Shopping Cart

Ingen varer i kurven.